-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusų homofobo Ivano Ochlobystino draugas amerikietis Odinas Bironas – gėjus

Rusijoje populiarus amerikietis aktorius Odinas Bironas surizikavo – interviu „New York Magazine“ prisipažino esantis gėjus. Jis papasakojo apie bendrą darbą su atvirai neapykantą homoseksualams reiškiančiu Rusijos aktoriumi Ivanu Ochlobystinu, žinomu kaip daktaras Bykovas iš populiaraus televizijos humoro serialo „Rezidentai“.
O.Bironas
Odinas Bironas / youtube.com stopkadras

O.Birono teigimu, apie savo netradicinę seksualinę orientaciją jis tėvams papasakojo dar paauglystėje. Tai žino ir artimiausi jo draugai Rusijoje bei JAV ir pora kolegų iš Rusijos televizijos.

Nepaisant to, kad O.Birono personažas seriale prisipažino, jog jį augino gėjų pora, kartu su juo besifilmuojantis I.Ochlobystinas net neįtarė, kad jo kolega – pats gėjus.

Aktorius iš JAV pasakojo, kad jam būdavo sunku klausytis I.Ochlobystino pareiškimų, kad reikia subombarduoti JAV, ir jo pajuokavimų, kad būtų galima palikti vienintelę Minesotą, iš kurios kilęs O.Bironas. I.Ochlobystinas iki šiol O.Bironą viešai vadino savo draugu.

Scanpix/RIA Novosti nuotr./Rusijos aktorius Ivanas Ochlobystinas
Scanpix/RIA Novosti nuotr./Rusijos aktorius Ivanas Ochlobystinas

Amerikietis pripažino, kad jo kolegos aiškinimai filmavimo aikštelėje, kad gėjus reikėtų deginti krosnyse, jam buvo smūgis žemiau juostos.

Amerikietis pripažino, kad jo kolegos aiškinimai filmavimo aikštelėje, kad gėjus reikėtų deginti krosnyse, jam buvo smūgis žemiau juostos.

O.Bironas po to svarstė nebesifilmuoti seriale, jeigu jame ir toliau vaidins I.Ochlobystinas, tačiau vėliau apsigalvojo.

Rusijoje žinomas ir žiūrovų labai mėgiamas aktorius nežino, kuo jam pasibaigs ši išpažintis. Tačiau jis pabrėžė manantis, kad tai suteiks jam jėgų ir kad šis žingsnis esąs teisingas.

Šiuo metu jis pradėjo filmuotis naujame „Rezidentų“ sezone, televizijos kanalas TNT su juo derasi dėl amerikiečių šnipo, kuris infiltruojasi į „Gazprom“, vaidmens. Aktorius dar nėra tikras, ar sutiks vaidinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius