-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rygai grasina nauju chaosu

Rygoje gali kilti nauji neramumai – dabar masinę protesto akciją ir radikalias priemones, jeigu nepasieks susitarimo su bankais ir Vyriausybe, žada vežėjai.
Latvijoje protestuoja ūkininkai
Latvijoje šią savaitę žemdirbiai surengė protesto akciją. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Mūsų verslo sritis netoli kracho ribos. Jeigu Vyriausybė ir bankai nesigriebs realių veiksmų, netrukus apie vežėjų verslą Latvijoje galima bus užmiršti. Kraštutinės priemonės nėra pagrindinis tikslas, tačiau negi mes prastesni nei žemdirbiai“, – naujienų portalui biznews.lv sakė vežėjų asociacijos Latvijas auto prezidentas Valdis Trezinšas. Šį antradienį žemdirbiai Rygoje surengė protesto akciją – su žemės ūkio technika važiavo į Latvijos sostinę reikalaudami, kad Vyriausybė spręstų jų problemas.

Asociacijos prezidentas aiškino, kuo vežėjų padėtis neką lengvesnė nei žemdirbių. „Jeigu žemdirbiams reikia maitinti karves, tai mums reikia maitinti savo mašinas, atlikti įsipareigojimus bankams“, – sakė jis. Vyras tikino jau girdėjęs atvejų, kai bankai pradėjo atiminėti iš vežėjų automobilius.

Jis sakė, kad šiuo metu Latvijoje dirba apie 700 vežėjų įmonių, kurios turi apie 12 tūkst. krovininių automobilių. „Baisu net pagalvoti, kas bus, jeigu net vos trečdalis jų pajudės protestuoti į Rygą“, – sakė V.Trezinšas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius