-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rykštės paauglei už „netinkamą elgesį“

Pakistane buvo išplatintas video filmukas, kuriame vietos Talibano nariai „baudžia“ paauglę merginą už tai, kad ji neva turėjo netinkamą santykių su vyru, praneša „Sky News“.

Kaip manoma, video filmuotas šiaurinėje šalies dalyje. Šokiruojančiame video mergina, vilkinti burką, klykia iš skausmo, kai ją ant žemės laikant dviems vyrams, trečias smogia 34 kirčius rimbu.

„Ji išėjo iš namo su kitu vyru, kuris nebuvo jos vyras, todėl turėjo būti nubausta“, – tikino „The Guardian“ Talibano atstovas.

Dviejų minučių trukmės filmas netrukus buvo išplatintas mobiliaisiais telefonais. Vietinių teigimu, tokiu būdu Talibanas siekia parodyti, kas čia vadovauja.

Šis regionas, pasak korespondentų primena Afganistaną 2001-aisiais. Jis yra gana ramus, tačiau „taika“ buvo pasiekta su tokia sąlyga, kad Svato slėnyje galėtų valdyti Talibanas. Grupuotė čia organizuoja šarijato teismus, draudžia moterims lankytis turguose, uždarė kompaktinių plokštelių parduotuves, ir uždraudė mergaitėms, sulaukusioms 13 metų toliau mokytis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius