-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 08 /22:02

Rytų Londone 20 metrų kranas nuvirto ant namo: viena moteris žuvo, keturi – sužeisti

Rytų Londone 20 metrų kranas trečiadienį nuvirto ant gyvenamojo namo, gelbėtojai pastate ieškojo įstrigusių žmonių, pranešė Londono priešgaisrinė brigada.

Londono greitosios pagalbos tarnyba savo ruožtų nurodė, kad į įvykio vietą Bau rajone buvo nusiųsta paramedikų, įskaitant specialistus, įgudusius dirbti pavojingoje aplinkoje.

Kaip praneša „The Guardian“, Londono priešgaisrinė brigada nurodė, kad nelaimės metu žuvo viena moteris – ji buvo rasta pirmame aukšte vieno iš pastatų, ant kurių užvirto kranas.

VIDEO: Ant gyvenamojo pastato užvirtus 20 m. aukščio kranui žuvo moteris, dar keturi sužeisti

Londono greitosios pagalbos tarnyba pranešė, kad įvykio metu buvo sužeisti dar keturi žmonės, dviems iš jų pagalba suteikta įvykio vietoje, kiti du pristatyti į ligoninę su galvos sužeidimais.

Moteris, kurios namas per incidentą buvo apgriautas, sakė esanti laiminga, kad ji ir jos šeima yra sveiki ir gyvi. PA naujienų agentūrai ji sakė esanti sukrėsta. Anot jos, krentančio krano garsas ir vibracija buvo tokie stiprūs, jog ji pamanė, kad prasidėjo žemės drebėjimas.

„Aš išėjau iš vonios kambario, ir jei išėjusi būčiau nors sekunde vėliau, viršuje esančios palėpės durys galėjo užkristi tiesiai ant manęs ir tikrai stipriai mane sužaloti. Net bijau pagalvoti, kas būtų buvę, jei mano brolis ir sesuo būtų buvę savo kambariuose, būten jie labiausiai ir nukentėjo“, – pasakojo moteris.

Kita įvykio liudininkė matė, kaip tik atvykę gelbėtojai, padavė krano operatoriui virvę, kad šis galėtų nulipti žemyn iš kabinos. Jis įvykio metu nenukentėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius