Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Berlusconi apkaltintas miegojęs su dar dviem prostitutėm

Apie Italijos premjerą Silvio Berlusconi rašoma, kad per pastaruosius penkis mėnesius jis dalyvavo bent jau 18 vakarėlių, kuriuose buvo daugybė gražių moterų. Jis apkaltintas tuo, kad turėjo seksualinių ryšių bent su dviem iš jų.
Silvio Berlusconi kalba telefonu.
Silvio Berlusconi kalba telefonu. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „Daily Mail“, S.Berlusconi mylėjosi su dviem prostitutėmis. Tokie kaltinimai S.Berlusconi ne naujiena – prieš tris mėnesius 72 metų politikas buvo apkaltintas tuo, kad mylėjosi su 42 metų palydove Patrizia D'Addario.

Dabar verslininkas Gianapaolo Tarantini teigia, kad jis parūpindavo S.Berlusconi merginų, ir viena jų – Vanessa Di Meglio – gavo pinigų už tai, kad permiegotų su politiku. Verslininkas teigia, kad su šia mergina S.Berlusconi du kartus mylėjosi praėjusių metų pabaigoje Romoje.

G.Tarantini taip pat teigia, jog, jo žiniomis, dar viena moteris – 38-erių Maria Teresa Di Nicolo  –mylėjosi su politiku praėjusių metų rugsėjį jo oficialioje rezidencijoje.

G.Tarantini taip pat teigia, kad kai kurioms žinomoms manekenėms, televizijos laidų žvaigždėms buvo mokama už tai, kad jos leistų naktis S.Berlusconi draugijoje, tačiau jis neteigė, kad politikas su jomis mylėjosi.

G.Tarantini teigė, kad tarp tokių moterų buvo televizijos žvaigždės Camilla Cordeiro Charao, Letizia Filippi  (buvusi futbolininko Christiano Ronaldo draugė), modeliai Michaela Pribisova, Linda Santaguida, aktorė Clarissa Camprioni ir kitos.

Pats S.Berlusconi teigia, kad šis sekso skandalas yra kairiųjų bandymas atimti iš jo postą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius