Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Š.Kalmanovičius bus palaidotas Izraelyje

Pirmadienį Maskvoje nužudytas verslininkas Šabtajus Kalmanovičius bus palaidotas ketvirtadienį Izraelyje, pranešė naujienų portalas ynetnews.com.
Šabtajus fon Kalmanovičius
Šabtajus Kalmanovičius / TV3 nuotr.

Apie tai naujienų portalui pranešė Š.Kalmanovičiaus duktė Liat. „Mes pargabensime jo kūną į Izraelį rytoj (trečiadienį), o laidotuvės įvyks ketvirtadienį“, – sakė Liat.

Vienas iš Liat artimų draugų pasakojo, kad Š.Kalmanovičiaus duktė primadienį išskrido į Maskvą, kad atpažintų savo tėvo kūną. „Ji buvo šokiruota, nes apie nužudymą pirmiausia išgirdo per Rusijos naujienų kanalus.  Ji iš karto užsakė bileitą į lėktuvą, kad pargabentų (Š.Kalmanovičiaus) kūną laidotuvėms Izraelyje“, – skelbiama naujienų portale.

Pranešama, kad Š.Kalmanovičius paskutinį kartą Izraelyje lankėsi prieš dvi savaites, atvykęs čia atšvęsti Liat gimtadienio.

„Lietuvos rytas“ antradienį rašė, kad Š.Kalmanovičius anksčiau dienraščiui buvo prasitaręs norįs būti palaidotas Kaune: „Testamente esu parašęs: noriu būti palaidotas savo gimtajame Kaune. Bet prieš tai dar būtinai norėčiau Kaune pagyventi.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius