Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 21 /2020 10 22

Sakartvelo VRM: banko užpuolikas paleido visus įkaitus ir paspruko

Sakartvelo vidaus reikalų ministerija anksti ketvirtadienį patvirtino, kad ginkluotas užpuolikas, diena anksčiau įsiveržęs į banko pastatą Zugdidžio mieste ir paėmęs įkaitų, jau paleido paskutinius tris įkaitus ir paspruko, o policija jo ieško.
Policija prie banko filialo Zugdidžio mieste
Policija prie banko filialo Zugdidžio mieste / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Teisėsaugininkai intensyviai ieško nusikaltėlio“, – sakoma ministerijos pareiškime.

Trečiadienį po derybų su policija užpuolikas išvažiavo iš banko teisėsaugininkų parūpintu automobiliu ir išsivežė tris įkaitus.

Vienas iš trijų paskutinių įkaitų žurnalistams sakė, kad vėliau užpuolikas išlipo iš automobilio ir paspruko nežinoma kryptimi.

Anksčiau ketvirtadienio naktį Vidaus reikalų ministerija pranešė, kad 43 įkaitai, kuriuos užpuolikas laikė banko pastate, išvaduoti.

Šalies žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad užpuolikas iš teisėsaugininkų gavo tam tikrą pinigų sumą ir tuomet paleido įkaitus.

Žiniasklaida paskelbė vaizdo įrašų, kuriuose matyti, kaip automatu ginkluotas vyras, dėvintis karišką uniformą ir megztą kaukę, išeina iš pastato, prisidengdamas trimis įkaitais, kuriems buvo uždėti antrankiai. Užpuolikas vienoje rankoje galimai laikė granatą.

Pranešimuose sakoma, kad tarp paskutinių užpuoliko pasiliktų įkaitų buvo Megrelijos-Aukštutinės Svanetijos krašto policijos viršininkas Avto Galdava. Jis dalyvavo derybose su pagrobėju ir, kaip manoma, pasisiūlė tapti įkaitu mainais už kitų žmonių paleidimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius