-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Salvadore pagrobta žurnalistė rasta negyva pakelėje

Viena Salvadoro dingusi žurnalistė sekmadienį buvo rasta negyva šalikelėje, pranešė vietos žiniasklaida ir policija. 33 metų Karlos Turcios giminaičiai nurodė, kad ji dingo šeštadienį apie vidurdienį. Keliomis valandomis vėliau jos kūnas buvo rastas gulintis pakelėje Santa Rosa Gvačipilino savivaldybėje, maždaug už 130 km į šiaurės vakarus nuo šalies sostinės San Salvadoro.
Karla Turcios
Karla Turcios / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Žurnalistė Karla Turcios buvo nužudyta“, – sakoma laikraščio „La Prensa Grafica“ tviterio žinutėje. Šis dienraštis yra leidžiamas tos pačios įmonės kaip ir savaitraštis „El Economista“, kuriame dirbo K.Turcios, auginusi vieną vaiką.

Vienas Salvadoro prokuratūros šaltinis sakė naujienų agentūrai AFP, kad iš pažiūros pasmaugtos moters lavonas buvo rastas prie kelio Santa Rosa Gvačipiline, bet prie kūno nerasta jokių tapatybės dokumentų. Palaikai buvo perduoti teismo medicinos tyrėjams.

„La Prensa Grafica“ nurodė, kad K.Turcios vyras žmonos palaikus atpažino pagal drabužius ir randą.

„Užjaučiame jūsų šeimą šiuo sunkiu metu“, – sakoma dienraščio „Twitter“ žinutėje, prie kurios buvo pridėta žurnalistės nuotrauka.

Šaltinis prokuratūroje sakė, kad vykdomas incidento tyrimas ir kad yra „kelios prielaidos“ dėl K.Turcios mirties aplinkybių.

Salvadoro prezidentas Salvadoras Sanchezas Cerenas pareiškė „liepęs mūsų saugumo tarnyboms skubiai ir veiksmingai atlikti tyrimą, kad kaltininkai būtų kiek įmanoma greičiau patraukti atsakomybėn“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius