Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šanchajaus oro uoste užsidegė krovininis lėktuvas, bet nukentėjusiųjų nėra

Viename iš Šanchajaus oro uostų trečiadienį užsidegė krovininis lėktuvas, bet jokių pranešimų apie nukentėjusiuosius negauta.
Šanchajaus oro uoste užsidegė krovininis lėktuvas, bet nukentėjusiųjų nėra
Šanchajaus oro uoste užsidegė krovininis lėktuvas, bet nukentėjusiųjų nėra / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Miesto priešgaisrinė tarnyba socialiniuose tinkluose paskelbė, kad gesinti gaisro Pudongo tarptautiniame oro uoste buvo išsiųsti 18 ugniagesių ir kad liepsnos buvo suvaldytos apie 17 val. vietos (12 val. Lietuvos) laiku.

Laikraščio „The Beijing News“ tinklalapyje paskelbtoje nuotraukoje matyti, kaip iš bendrovei „Ethiopian Airlines“ priklausančio krovininio lėktuvo „Boeing 777“ užpakalinės dalies veržiasi juodi tiršti dūmai.

Pasak žiniasklaidos, kol kas nežinoma, kodėl kilo gaisras, dėl kurio daugelį skrydžių teko nukreipti į Hongčiao oro uostą – antrą pagal judrumą Šanchajuje.

„Ethiopian Airlines“ pareiškime nurodoma, kad orlaivis užsidegė kraunant krovinius prieš planuotą skrydį iš Šanchajaus į Brazilijos San Paulą ir Čilės Santjagą.

„Visi antžeminės tarnybos darbuotojai ir lėktuvo įgulos nariai yra saugūs“, – rašoma pareiškime.

Nors Kinija tebedraudžia atvykti daugumai užsieniečių, slūgstant koronaviruso epidemijai, šalis spaudžia įmones atnaujinti prekybos ryšius, o pati tiekia pasauliui didžiąją dalį visų asmens saugos priemonių, padedančių kovoti su pandemija.

Pekino santykiai su Etiopija jau ilgą laiką yra glaudūs: Kinija daug investuoja į šios Afrikos valstybės infrastruktūrą bei kitus ekonomikos sektorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius