Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sankt Peterburgo valdžia mėgino pameluoti apie remontą su retušuotomis nuotraukomis

Sankt Peterburgo gyventojai kaltina vietos valdžią mėginant pateikti suklastotas pėsčiųjų tako nuotraukas kaip tikras. Valdžia jas paskelbė kaip įrodymą, kad baigti tako tvarkymo darbai. Tačiau darbų išvis nebuvo, rašo „The Moscow Times“.
Pėsčiųjų takas Sankt Peterburge – koks jis valdžios nuotraukose ir realybėje
Pėsčiųjų takas Sankt Peterburge – koks jis valdžios nuotraukose ir realybėje / vk.com/Lahta_spb nuotr.
Temos: 1 Rusija

2015 m. kovo mėnesį vieno Sankt Peterburgo rajono gyventojai pradėjo masiškai skųstis, kad mėgiamas pėsčiųjų takas visai subyrėjo – jame pilna duobių, kuriose palijus susiformuoja neperbrendamos balos.

Po dviejų mėnesių miesto valdžia išplatino viešą atsaką – pareiškimą, kad tako būklė yra patenkinama, tačiau visgi iki 2016 m. spalio 15 dienos bus atlikti remonto darbai.

Šių metų spalio 31 d. vietos valdžia paskelbė, kad tako remonto darbai baigti. Pateikė ir įrodymą – nuotraukas, kurioje takas užklotas nauju asfaltu.

vk.com/Lahta_spb nuotr./Kaip valdžia pateikė taką
vk.com/Lahta_spb nuotr./Kaip valdžia pateikė taką

Tačiau lapkričio 2 dieną vietos gyventojai socialiniame tinkle pradėjo platinti nuotraukas, kad takas – toks pats apgailėtinas, kaip ir anksčiau. Tai reiškia, kad miesto savivaldybės interneto svetainėje paskelbtos nuotraukos – suklastotos.

vk.com/Lahta_spb nuotr./Koks takas yra iš tikrųjų
vk.com/Lahta_spb nuotr./Koks takas yra iš tikrųjų

Vietos gyventojai juokavo, kad Sankt Peterburgo valdžia tikriausiai paskaičiavo, kad pigiau pasamdyti grafikos dizainerį nei statybininkus.

Po to, kai nuotraukos paplito „Vkontakte“ tinkle, Sankt Peterburgo valdžios atstovai vietos žurnalistams staiga tapo nepasiekiami. Nuotraukos iš interneto svetainės taip pat dingo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius