-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 09 /22:06

Šaudynės Nyderlanduose: tarp žuvusiųjų du vaikai

Pirmadienio vakarą pietų Nyderlanduose esančiame Dordrechto mieste per šaudynes žuvo trys žmonės. Du iš jų – vaikai.
Nyderlandų policija
Nyderlandų policija / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša telegraaf.nl, Roterdamo policija tviteryje paskelbė, kad daug pareigūnų vykdo tyrimą. Nos.nl skelbia, kad šaudynės įvyko viename name. Policijos pareigūnai į įvykio vietą išskubėjo 18.30 val. vietos (19.30 val. Lietuvos) laiku.

Anot vietos žiniasklaidos, po pranešimo apie nusikaltimą pareigūnai blokavo apylinkes, įvykio vietoje, pasak liudininkų, yra maždaug penkiolika policijos automobilių, keli greitosios pagalbos automobiliai ir du paramedikų sraigtasparniai.

Kas tiksliai įvyko minėtame pastate, kiek yra aukų ir ar sulaikytas įtariamasis, iš pradžių nebuvo skelbiama. Vėliau Nos.nl pranešė, kad name pareigūnai aptiko du negyvus vaikus ir mirusį vyrą. Kritinės būklės sužeista moteris buvo išgabenta į ligoninę. Įtariama, kad name, priklausančiame policijos pareigūnui, galėjo įvykti šeimyninė drama.

Dordrechto burmistras Wouteris Kolffas pareiškė, kad įvyko „labai žiaurus šaudymo incidentas“. „Esu labai sukrėstas ir reiškiu didžiausią užuojautą visiems, kuriuos tai palietė“, – tviteryje paskelbė politikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius