Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šaudynės Tenesio bažnyčioje: vienas žuvo, šeši sužeisti

Sekmadienį kaukėtas užpuolikas per pamaldas įsiveržė į Antioko miestelio Tenesio valstijoje bažnyčią ir pradėjo šaudyti į joje susirinkusius žmones. Per išpuolį viena moteris žuvo ir mažiausiai šeši žmonės buvo sužeisti, pranešė tennessean.com.
Policijos tyrėjai įvykio vietoje
Policijos tyrėjai įvykio vietoje / „Scanpix“/AP nuotr.

Užpuolikas, kurį policija įvardijo kaip 26 metų Ruterfordo apygardos gyventoją, buvo pats sužeistas, kai sulaukė bažnyčios tarnautojo pasipriešinimo.

Vietos policijos duomenimis, slidininko kaukę dėvėjęs afroamerikietis užpuolikas iš pradžių nušovė vieną moterį automobilių stovėjimo aikštelėje greta bažnyčios, o tada per galines bažnyčios duris įžengė į vidų, pradėjo be atrankos šaudyti į žmones ir sužeidė tris vyriškius bei tris moteris. Visi nukentėjusieji yra garbaus amžiaus.

Užpuoliką pamėgino sustabdyti vienas bažnyčios tarnautojas, tačiau sulaukė kelių stiprių smūgių ginklo rankena. Vis dėlto per grumtynes, kaip teigiama, užpuolikas pats netyčia persišovė krūtinę. Tada tarnautojas išbėgo į lauką, iš automobilio pasiėmė savo ginklą ir sergėjo nusikaltėlį, kol atvyko policija.

Per išpuolį bažnyčioje iš viso buvo apie pusšimtis tikinčiųjų. Kai kurių sužeistųjų būklė vertinama kaip sunki ar kritinė.

Išpuolio motyvai kol kas nėra aiškūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius