-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seišelių salose prabangiai poilsiaujantis Rusijos turizmo agentūros vadovas ragina rusus atostogauti Kryme

Po teroro akto Egipte ir nesutarimų su Turkija dėl numušto Su-24 karo lėktuvo, Rusijos turistai raginami ieškoti kitų kelionių krypčių. Rusijos turizmo agentūros vadovas Olegas Safonovas skatina rusus atostogauti savo šalyje, rašo „The Moscow Times“.
Olegas Safonovas
Olegas Safonovas / „Scanpix“/„RIA Novosti“ nuotr.

Interviu dienraščiui „Rossiskaja Gazeta“ O.Safonovas tikino, kad pasaulyje suformuota nuomonė, jog būtina poilsiauti paplūdimiuose, prie jūros ar vandenyno, yra neteisinga, o rusai turėtų daugiau laiko leisti namie.

„Mūsų protėviai, net ir turtingieji, nevykdavo prie jūrų“, – aiškino O.Safonovas.

Jo žodžiai taip ir būtų praslydę pro Kremliui palankios žiniasklaidos akis, jei ne opozicijos atstovų paviešintas faktas, kad pats O.Safonovas poilsiauja Seišelių salose, kur turi nusipirkęs net du prabangius vasarnamius.

Po šios informacijos paviešinimo, O.Safonovo raginimą atostogauti Rusijoje išjuokė net „RIA Novosti“ agentūra ironiškai paskelbusi, kad Rusijos turizmo agentūros vadovui „vasarnamiai Seišeliuose netrukdo mylėti gimtinės“.

Interviu metu Seišelių mėgėjas O.Safonovas ragino rusus rinktis pigias atostogas Kryme. „Tai būtų ženkli pinigų dalis, grįžtanti į biudžetą. Jei rusai nuspręstų atostogauti savo šalyje, o ne kažkur užsienyje, tai veiktų mūsų ekonomikos naudai“, – dėstė tūkstančius dolerių Seišeliuose išleidžiantis Rusijos turizmo agentūros vadovas.

Pats buvęs bankininkas O.Safonovas vėliau gynėsi, kad jis tikrai neketina drausti atostogų užsienyje ir tiesiog norėjo paraginti rusus pažvelgti ir į kitas galimybes.

„Iš savo vasarnamio Seišeliuose paragino rusus likti namuose“, – ironiškai situaciją komentavo opozicijos politikas Aleksejus Navalnas.

Tuo metu Rusijos sveikatos apsaugos sistemos atstovai jau pradėjo kampaniją, kuria aiškinama, jog rusams nėra naudingas didelis karštis.

„Aišku, aš patarčiau atostogauti Rusijoje“, – teigė šalies sanitarinės inspekcijos vadovė Anna Popova naujienų agentūrai „Interfax“.

„Geriau jau nežaisti su organizmu ir nesuteikti jam per didelio karščio ar klimato pasikeitimo“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius