Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seneliai išgelbėjo anūko gyvybę

Berniukas iš Velso, kurį gydytojai išsiuntė namo numirti, nes nustatė, kad vaikas turi net 11 auglių, išgyveno tik senelių alternatyvios medicinos dėka.
Temos: 2 Velsas Medicina

Po to, kai berniukui buvo 2006-aisiais nustatyta agresyvi vėžio forma, Connaho Broomo organizmas stojo į atkaklią kovą su liga. Tačiau vėžys plito ir netrukus berniuko kūne nuo kaklo iki kelių atsirado vienuolika auglių. Jo atvejis atrodė beviltiškas, rašo „The Daily Mail“.

2007-aisiais gydytojai šeimai pranešė, kad negali nieko padaryti. Jie pasiūlė parsivežti berniuką namo iš ligoninės ir leisti jam pasidžiaugti paskutiniais gyvenimo mėnesiais namie.

Tačiau Connaho šeima atsisakė pasiduoti. Jo seneliai ėmėsi gydytojų vaidmens. Jie pradėjo anūką gydyti alternatyviais būdais, ir jis išgyveno.

Paskutinieji vaiko tyrimų duomenys rodo, kad dešimt auglių traukiasi, juose nebecirkuliuoja kraujas ir jie gali būti jau nebegyvi. Šeima šiuo metu ruošiasi paskutiniams tyrimams ir tikisi, kad paskutinis auglys taip pat jau bus žuvęs.

Seneliai įsitikinę, kad jų gydymo metodas – griežta organinė dieta ir kasdieninė sauna padėjo anūkui kovoti su liga. Tačiau vėžio specialistai nusiteikę gana skeptiškai ir perspėja, kad augliai gali atsinaujinti bet kuriuo metu.

Tačiau berniukas, gyvenantis su tėvu ir seneliais, išgyveno, nors gydytojai jam buvo davę vos kelis mėnesius, ir šiandien jaučiasi puikiai.

Seneliai naudoja ne tik dietą bei sauną, kad pašalintų toksinus iš kūno, bet ir šviesos bei lazerių terapiją. Šeima nusprendė atsisakyti eksperimentinių vaistų „Tapotecano“, nes gydytojai tikino, kad vaistai gali pakenkti vaiko kepenims ir širdžiai, o tai būtų sumažinę berniuko galimybes išgyventi po gydymo.

Nepaisant skeptiškos gydytojų nuomonės apie senelių gydymo metodus ir rezultatų ilgalaikiškumą, šeima tikisi, kad stebuklų būna ir Connahas pasveiks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius