Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaurės Korėjos lyderis susilaukė atžalos

Pasaulio žiniasklaida skelbia, kad Šiaurės Korėjos lyderio Kim Jong-uno žmona pagimdė. Esą dar gruodį moterį buvo galima išvysti su pūpsančiu pilvu, po Naųjųjų metų jo nebematyti, skelbia „Washington Post“.
Kim Jong-unas su žmona
Šiaurės Korėjos lyderis su žmona / AFP/Scanpix nuotr.

Gruodžio 17 dienos vaizdo įraše lyderio žmona Ri Sol Ju dėvėjo ilgą juodą suknelę, po kuria slėpėsi nėščiosios pilvukas. Pirmoji šalies ponia tądien dalyvavo Kim Jong-uno tėvo, buvusio šalies lyderio, mirties metinėse. 

Gandai apie moters nėštumą  pasklido prieš keletą mėnesių, mat moteris keliems mėnesiams buvo dingusi iš viešumos. Pchenjano valdžia netarė nė žodžio ir tokios žinios nepatvirtino. 

Ri Sol Ju po Naujųjų metų, sausio 3 dieną, koncerte pasirodė vilkėdama labiau aptemptą švarkelį ir sijoną ir atrodė pastebimai plonesnė. Kaimyniniame Seule tai sukėlė kalbas, jog pirmoji šalies ponia pagimdė. Be to, koncerte buvo atlikta daina „Kai gimsta kūdikis“. 

Apie tai, kad Kim Jong-unas yra vedęs paskelbta praėjusių metų liepą. Įvairių šaltinių duomenimis, pora jau turi vieną vaiką, o jų tuoktuvės vyko 2009 metais.

Ri laikoma moterimi iš paprastos šeimos, tačiau tai, kad jos tėvas yra mokslininkas, o mama gydytoja, šeimos statusą visuomenėje padidina.

AFP/Scanpix nuotr./`iaurės Korėjos lyderis su žmona
Youtube.com  nuotr./Šiaurės Korėjos lyderis su žmona

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius