Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaurės Vakarų Meksiką sukrėtė 6,6 balo žemės drebėjimas

Šiaurės Vakarų Meksiką tarp kurortinio Žemutinės Kalifornijos regiono ir Sinaloa valstijos anksti sekmadienį sukrėtė stiprus, 6,6 balo žemės drebėjimas, bet pranešimų apie padarytą žalą kol kas nėra.
Meksika.
Meksika. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Drebėjimas, kurio hipocentras buvo 10 km gylyje, įvyko 3 val. 14 min. (11 val. 14 min. Lietuvos laiku); jo epicentras buvo jūroje už maždaug 59 km į pietvakarius nuo Sinaloa valstijos Topolobampo miesto, pranešė JAV geologijos tarnyba (USGS).

USGS taip pat pranešė apie 5,2 balo stiprumo pakartotinį požeminį smūgį. Mažiau nei 35 min. prieš didįjį smūgį tą patį rajoną drebino požeminiai smūgiai, kurių stiprumas buvo nuo 4,9 iki 5,3 balo.

„Kol kas nėra pranešimų apie žalą po žemės drebėjimų, (įvykusių) prieš kelias minutes #Žemutinėje Kalifornijoje ir #Sinaloa“, – maždaug valanda po USGS pranešimo „Twitter“ parašė nacionalinės civilinės saugos koordinatorius Luisas Felipe Puente.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius