-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalas Bakingamo rūmuose: lietuvė prostitutė klientams suorganizavo pasivažinėjimą karalienės mašina

Bakingamo rūmus sukrėtė skandalas -–Anglijos karalienės Elizabeth II vairuotoją papirko šeichais apsimetę žurnalistai. Išskirtinę kelionę karalienės automobiliu už 1000 svarų sterlingų jiems suorganizavo lietuvė prostitutė.
Bekingemo rūmai
Bekingemo rūmai / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Skandalas

Nuotrauką ir teksto originalą rasite čia.

Sekmadienį ant kojų buvo sukelti visi Bakingamo rūmai – pradėtas tikrinti jų saugumas, mat karalienės vairuotojas Brianas Sirjusinghas, buvęs karininkas, į teritoriją atsivedė du „News of the World“ žurnalistus ir po rūmus pavežiojo karališkuoju „Bentley“, rašo „Lietuvos rytas“ remdamasis „The Daily Mail“.

21 metų lietuvė prostitutė Viktorija Voronova, galinti bet kada ir niekieno nevaržoma patekti į Bakingamo rūmus, mašinoje dar paragino žurnalistus: „Sėskite gale – ten karalienės vieta.“

Nemalonus įvykis sugėdino visą Skotland Jardą ir karalienės apsaugą, kuri tikina kruopščiai tikrinanti kiekvieną atvykėlį. Nuo šiol rūmuose asmens korteles turės nešiotis net ir karališkosios šeimos nariai.

Sekmadienį buvo atleistas ir karalienės vairuotojas B.Sirjusinghas. Nusidėjėlis taip pat buvo išmestas iš jam rūmuose skirtų apartamentų, į kuriuos naktimis atsivesdavo meilužę. Skylė rūmų saugume atsirado, kai visam personalui buvo leista atsivesti draugų ir artimųjų.

Žurnalistus su vairuotoju supažindino minėtoji V.Voronova. Prieš tris mėnesius į Didžiąją Britaniją atvykusi mergina buvo karalienės vairuotojo meilužė ir to neslėpė. Ji gyrėsi paprastai per naktį uždirbanti 700 svarų sterlingų, tačiau tikino, kad B.Sirjusinghas nežino, kuo ji užsiima.

V.Voronova buvo gera organizatorė ir žurnalistai jau penktadienį iš vairuotojo gavo SMS, kad kai bus prie rūmų vartų, skambtelėtų jam. Sutartoje vietoje B.Sirjusinghas juos pasitiko pasipuošęs savo darbo uniforma.

Ketverius metus karalienės vairuotoju dirbantis iš Trinidado kilęs vyras žurnalistus laisvai pravedė pro vartus, kur sėdėjo policijos pareigūnai. Vėliau jie nuėjo į garažą, kuriame stovi karalienės automobiliai. Keisčiausia, kad jis leido žurnalistams filmuoti ir fotografuotis prie automobilių.

Už šią ekskursiją vairuotojas gavo 1000 svarų sterlingų ir neteko darbo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius