-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skęsta turistų pamėgta Antalija: po siaubingų liūčių miestas atsidūrė po vandeniu

Turistų pamėgtas Turkijos kurortas Antalija kovoja su liūties padariniais. Dėl potvynių sutriko daugybė veiklų: įstrigo gyventojai, apsemti automobiliai, uždarytos mokyklos, nutraukti skrydžiai. Valdžios institucijos ir gelbėjimo tarnybos nenuilstamai dirba, kad padėtų nukentėjusiems žmonėms.

Antaliją, Viduržemio jūros pakrantės miestą, garsėjantį vaizdingais paplūdimiais ir nuostabiu kraštovaizdžiu, užliejo potvynis – gatvės užtvindytos ir nemažai gyventojų patyrė didelių nepatogumų.

Padėties rimtumas užfiksuotas socialinėje žiniasklaidoje išplatintuose vaizdo įrašuose, kuriuose matyti daugybė apsemtų automobilių ir keliai, kuriuos potvynio vanduo pavertė šėlstančiomis upėmis.

Naktį sustiprėjęs potvynis užtvindė kelius, todėl pėstiesiems ir transporto priemonėms tapo sunku judėti. Kai kuriose kaimiųkose regiono apylinkėse buvo užtvindyti namai ir įmonės.

Miesto centre vanduo susikaupė keliose požeminiuose tuneliuose ir sutrikdė eismą. Kilus chaosui, įvyko tragedija – viename iš tunelių, apsemtame automobilyje, buvo rastas neidentifikuoto asmens kūnas be gyvybės ženklų.

VIDEO: Skęsta turistų pamėgta Antalija: po siaubingų liūčių miestas atsidūrė po vandeniu

Reaguodamos į krizę, Antalijos valdžios institucijos skubiai ėmėsi veiksmų potvynio padariniams sušvelninti. Siekiant užtikrinti mokinių ir darbuotojų saugumą, nedelsiant buvo uždarytos mokyklos, o atsargumo sumetimais dėl pavojingų oro sąlygų buvo sustabdyti skrydžiai.

Toliau kylant potvynio vandeniui, buvo pasitelktos gelbėjimo tarnybos, kurios padėjo nukentėjusiems nuo potvynio ir vykdė gelbėjimo operacijas potvynio apsemtose teritorijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius