Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slovakijoje išaiškinti policijos nukauto kanibalo nusikaltimai

Slovakijos policija trečiadienį pranešė turinti įrodymų, kad praeitą savaitę pareigūnų nukautas vyras buvo kanibalas, kuris nužudė dvi moteris, taip pat mėgino prisivilioti vieną vyrą iš Šveicarijos, kurį norėjo nužudyti ir suvalgyti.

„Visi įrodymai perša išvadą, jog 43 metų Matejus Čurko buvo kanibalas“, – policijos vadas Jaroslavas Spišiakas trečiadienį sakė naujienų agentūrai AFP, pridūręs, kad negali atskleisti daugiau detalių, nes siekiama apsaugoti aukų šeimas.

„Policija (antradienį) rado du negilius kapus miškuose netoli Kysako (kaimo) Slovakijos rytuose, kuriuose buvo dviejų į gabalus sukapotų moterų palaikai“, – pridūrė jis.

„Kai kurių kūnų dalių trūko, tačiau radome šių dalių nuotraukas“ M.Čurko kompiuteryje, aiškino J.Spišiakas.

Pasak jo, kompiuteryje rasta kita informacija pareigūnams padėjo rasti žudiko aukų lavonus.

M.Čurko buvo sunkiai sužeistas per susišaudymą su policija gegužės 10 dieną, o po dviejų dienų mirė ligoninėje. Kaip pranešama, savo aukų jis ieškodavo internete.

„Jis susisiekė su vienu Šveicarijos piliečiu, kuris sutiko atvykti į Slovakiją ir leistis nužudomam bei suvalgomam Čurko“, – informavo policija, pridūrusi, kad būsimoji auka siekė nusižudyti.

Tačiau šveicarą apėmė paniką, kai jis suprato, kad M.Čurko rimtai nusiteikęs įgyvendinti jųdviejų planą, todėl susisiekė su policija. Pastaroji pasiuntė savo užsimaskavusį agentą, kuris turėjo susitikti su kanibalu ir jį suimti.

Kilus susišaudymui, M.Čurko sugebėjo pašauti agentą, kuris šiuo metu gydomas ligoninėje, o jo būklė gerėja, nurodė J.Spišiakas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius