Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokiruotas Indijos ministras ragina skubiai ištirti žmonos mirtį

Indijos ministras Shashi Tharooras, kurio žmona buvo rasta negyva prabangaus viešbučio kambaryje, sekmadienį paragino skubiai atlikti tyrimą, „kad kuo greičiau išaiškėtų tiesa“.
Shashi Tharoor ir Sunanda Pushkar
Shashi Tharoor ir Sunanda Pushkar / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sh.Tharooras sekmadienį parašė vidaus reikalų ministrui ir pažadėjo savo visišką bendradarbiavimą su tyrimu dėl jo žmonos mirties. Sh.Tharooro žmona mirė penktadienį, po to, kai „Twitter“ paskelbė apie įtariamą sutuoktinio romaną su viena pakistaniečių žurnaliste.

„Ponas Tharooras paprašė vidaus reikalų ministro paspartinti tyrimą, kad kuo greičiau paaiškėtų tiesa dėl jo žmonos mirties“, – AFP sakė Sh.Tharooro asmeninis sekretorius Abhinavas Kumaras.

„Jis yra šoko būsenos. Jis sunerimęs ir nekantrauja sužinoti tiesą ... Kas tą dieną nutiko, niekas negali pasakyti“, – pridūrė sekretorius.

„Jis yra šoko būsenos. Jis sunerimęs ir nekantrauja sužinoti tiesą ... Kas tą dieną nutiko, niekas negali pasakyti“, – pridūrė sekretorius.

Sh.Tharooras, jaunesnysis žmogiškųjų išteklių ministras, penktadienį vakare grįžęs iš partijos susirinkimo rado savo žmoną Sunandą Pushkar negyvą jos penkių žvaigždučių numeryje Delyje.

Jos mirtis buvo tragiškas posūkis įtariamos santuokinės nesantaikos istorijoje, kuri rutuliojosi visuomenės akivaizdoje – Indijos laikraščiuose ir socialinėje žiniasklaidoje.

Magistrato teisėjas, kuriam buvo pavesta ištirti S.Pushkar mirtį, turi įregistruoti Sh.Tharoor pareiškimą, kai jis pirmadienį išbarstys žmonos pelenus, sakė A.Kumaras.

Sh.Tharooras tai ceremonijai nuvyks į šventąjį Haridvaro miestą. Žmonos palaikai pagal hinduistų apeigas buvo kremuoti šeštadienį, sostinėje, sakė A.Kumaras.

S.Pushkar mirė „nenatūralia, staigia mirtimi“, šeštadienį pranešė skrodimą atlikę gydytojai, kurie pridūrė, kad tiksliai mirties priežasčiai nustatyti reikia atlikti daugiau testų.

Jos mirtis buvo tragiškas posūkis įtariamos santuokinės nesantaikos istorijoje, kuri rutuliojosi visuomenės akivaizdoje

Ant S.Pushkar kūno buvo „tam tikrų fizinių sužeidimų“, tačiau neaišku, ar jie yra susiję su jos mirtimi, sakė vienas iš trijų skrodimą atlikusių gydytojų Sudhiras Gupta.

52 metų S.Pushkar, kuri prieš tai, kai 2010-aisiais ištekėjo už Sh.Tharooro, buvo verslininkė ir gyveno Dubajuje, gėrė vaistus nuo įvairių ligų, tarp jų – tuberkuliozės, pranešė vietos žiniasklaida.

Įvykiai pradėjo rutuliotis trečiadienį, kai trečiąkart vedusio Sh.Tharooro – buvusio diplomato Jungtinėse Tautose (JT), rašytojo ir vyriausybės atstovo – „Twitter“ paskyroje pasirodė keistos žinutės.

Jose buvo privataus bendravimo tarp, tikriausiai, 57 metų ministro ir 45 metų žurnalistės Mehr Tarar. Ji prisipažįsta jį mylinti, o jis sako, kad žmona sužinojo apie jo neištikimybę.

Sh.Tharooras greit parašė, kad į jo paskyrą buvo „įsilaužta“, bet S.Pushkar dviem laikraščiams sakė, kad tai ji paskelbė tas žinutes.

Norėdamas užbaigti tą „Twitter“ ginčą, Sh.Tharooras ketvirtadienį paskelbė pareiškimą, kuriame smerkė nesankcionuotas „Twitter“ žinutes ir iškraipytus žiniasklaidos pranešimus už „nederamą kontroversiją“.

Pareiškime buvo sakoma, kad jiedu su žmona yra „laimingai susituokę“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius