Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sostų karų“ autorius George'as R.R.Martinas išreiškė paramą pabėgėliams

Žymiosios knygų serijos ir televizijos serialo „Sostų karai“ („Game of Thrones“) autorius George'as R.R.Martinas savo tinklaraščio įraše išreiškė paramą Sirijos karo pabėgėliams.
George'as R.R.Martinas
George'as R.R.Martinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Laisvės statula ir ant jos pagrindo iškalti žodžiai man geriausiai simbolizuoja tai, kokia yra ši imigrantų tauta“, – turėdamas galvoje amerikiečius rašė G.R.R.Martinas.

„Turėtume suabejoti, ar tie gubernatoriai ir Kongreso nariai, kurie balsavo prieš Sirijos pabėgėlių priėmimą, lankėsi prie Laisvės statulos ir skaitė, kas ten parašyta“, – teigė jis.

„Emma Lazarus buvo teisi, o Donaldas Trumpas ir trisdešimt vienas gubernatorius klysta, klysta, klysta“, – teigė rašytojas. „Sirijos pabėgėliai yra tokios pačios „Islamo valstybės“ aukos kaip ir žuvusieji Paryžiaus atakų metu.

Nepasitenkinimas dėl pabėgėlių priėmimo JAV kilo po lapkričio 13-osios teroro atakų Paryžiuje, kai paaiškėjo, kad keli iš atakos organizatorių į Europą pateko su pabėgėliais.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius