Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spėjama, kad vienas iš pagrindinių Boriso Nemcovo nužudymo įtariamųjų pats yra nužudytas

Panašu, kad vienas iš pagrindinių Rusijos opozicijos veikėjo Boriso Nemcovo nužudymo įtariamųjų Ruslanas Muchudinovas pats nebegyvas. Tokia informacija pasiekė B.Nemcovo žmogžudystės tyrime dalyvaujančius operatyvininkus, praneša agentūra „Rosbalt“.
Boriso Nemcovo pagerbimas
Boriso Nemcovo nužudymo vietoje / „Scanpix“/AP nuotr.

Teisėsaugos institucijose dirbantis šaltinis agentūrai sakė, kad operatyviniai darbuotojai nustatė tikslius R.Muchudinovo judėjimo maršrutus iki šių metų kovo 6-osios, kai jį paskutinį kartą matė viename Čečėnijos rajone. Ką veikė R.Muchudinovas po šios datos, nebuvo gauta absoliučiai jokios informacijos.

„Jeigu apie kitą ieškomą bylos įtariamąjį Ruslaną Geremejevą gaunama informacijos ir bent jau žinoma, kad jis gyvas, tai apie R.Muchudinovą nėra jokių žinių, jis kaip į vandenį prapuolė. Taip nebūna“, – sakė agentūros pašnekovas.

Pasak jo, pastarosiomis dienomis iš kelių šaltinių vienu metu operatyviniai darbuotojai sužinojo, kad R.Muchudinovo greičiausiai nebėra prasmės ieškoti: jo jau nėra tarp gyvųjų. Kokiomis aplinkybėmis mirė R.Muchudinovas, kol kas nėra žinoma.

Tyrėjų duomenimis, R.Muchudinovas B.Nemcovo žudikams perdavė automobilį ZAZ, naudotą sekant auką ir nužudymo metu, taip pat pistoletą, kurį atsiėmė iš nusikaltimo vykdytojų po žmogžudystės. Nužudymu kaltinamas Zauras Dadajevas iš pradžių teigė, kad kažkoks Ruslikas jam, Anzorui Gubaševui ir Bislanui Šavanovui už B.Nemcovo nužudymą pažadėjo po 5 mln. rublių kiekvienam. Tiesa, vėliau Z.Dadajevas šių parodymų išsigynė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius