-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Statistika atskleidė, ką Vladimiras Putinas gerbia ir ką bandė pažeminti

Statistikos ir duomenų analizės portalas statista.com pateikė tyrimą, kuris atskleidžia Rusijos prezidento Vladimiro Putino psichologinių manipuliacijų subtilybes.
Angela Merkel ir Vladimiras Putinas
Angela Merkel ir Vladimiras Putinas / reuters.com

Pateikta statistika atskleidžia, kiek laiko Vladimiras Putinas vėluodavo į planuotus susitikimus su pasaulio politiniais ir religiniais lyderiais. Ekspertų manymu, buvęs KGB agentas dažnai naudoja šią taktiką, priversdamas jam priešiškus asmenis lūkuriuoti ir nežinoti, kada jis pasirodys.

Mažiausiai V.Putinas vėlavo 2003 metais vykusiame susitikime su Jungtinės Karalystės karaliene Elizabeth II. Tada susitikimas prasidėjo tik praėjus 14 minučių nuo oficialiai patvirtintos jo pradžios.

Tik 20 minučių Rusijos prezidento teko laukti ir Ispanijos karaliui Juanui Carlosui, kai šis 2006 metais lankėsi Rusijoje. 2015 metais popiežiui Pranciškui vėluojančio V.Putino teko palaukti 50 minučių.

Ilgiausiai lūkuriuoti Rusijos lyderio 2014 metais buvo priversta Vokietijos kanclerė Angela Merkel. Po Krymo aneksijos ir invazijos Ukrainoje griežtai Kremliaus agresiją pasmerkusi Vokietijos lyderė buvo priversta laukti net 4 valandas ir 15 minučių.

Panašiai vilkinamas buvo ir 2012 metų susitikimas su tuomečiu Ukrainos prezidentu Viktoru Janukovyčiumi. Tada kelią tarp Europos Sąjungos ir Eurazijos besirinkusiam Ukrainos lyderiui V.Putino teko laukti 4 valandas.

2009 metais 3 valandas V.Putino turėjo laukti tuometė Ukrainos premjerė Julija Tymošenko, atvykusi tartis dėl dujų tiekimo krizės. 2013 metais V.Putino tiek pat laukė ir finansinės paramos prašantis Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka.

2016 metais 3 valandas susitikimo laukė Japonijos premjeras Shinzo Abe, besitikintis susitarti su Rusija dėl Kurilų salų grąžinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius