Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikytas kandidato į Baltarusijos prezidentus S.Čerečenio štabo vadovas

Kandidatas į Baltarusijos prezidentus Sergejus Čerečenis penktadienį pranešė, kad vienoje rinkimų apylinkėje policija sulaikė jo štabo vadovą Nikolajų Lysenkovą.
Baltarusijos pareigūnai
Baltarusijos pareigūnai / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.

„Nikolajų Lysenkovą policija išsivedė iš rinkimų apylinkės,.. kur jis buvo stebėtoju. Man atrodo, jam inkriminuojamas „Nesankcionuoto masinio renginio organizavimas“, be kol kas nesuprantu, dėl ko, aiškinamės“, – kalbėjo kandidatas, kurį cituoja portalas „tut.by“.

Vaizdo įraše, kuriuo pasidalijo S.Čerečenio štabas, matyti, kaip prie N.Lysenkovo prieina pareigūnas ir sako, kad dėl jo atžvilgiu pradėto administracinio proceso jis privalo vykti į nuovadą.

Ketvirtadienį pranešta, kad Minske trumpam buvo sulaikyta kitos kandidatės į Baltarusijos prezidentus Svetlanos Tichanovskajos patikėtinė Marija Moroz. Kaip pranešama, po „aiškinamojo pokalbio“ ji buvo paleista.

VIDEO: Baltarusijoje artėjant prezidento rinkimams kyla įtampa: tūkstančiai opozicijos rėmėjų surengė mitingą

Baltarusijos prezidento rinkimai vyks sekmadienį, bet rugpjūčio 4–8 dienomis vyksta išankstinis balsavimas, kuriame, kaip pranešama, savo balsus jau atidavė virš 22 proc. rinkėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius