Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supratingasis S.Berlusconi

Italijos premjeras Silvio Berlusconi visiems savo "Laisvės tautos" partijos nariams padovanojo DVD, kuriame įrašytas filmas "Katynė".
S.Berlusconi
S.Berlusconi / „Scanpix“ nuotr.

Šis garsaus lenkų režisieriaus Andrzejaus Wajdos užpernai sukurtas filmas buvo demonstruotas Italijoje. Specialus seansas buvo surengtas ir Italijos valdžios atstovams - parlamentarams bei vyriausybės nariams. Norinčiųjų jį pažiūrėti daug neatsirado nei tarp paprastų italų, nei tarp valdančiojo elito. Tačiau filmas "Katynė" padarė didžiulį įspūdį Italijos ministrui pirmininkui S.Berlusconi. Jau šį balandį, dalyvaudamas NATO viršūnių susitikime jis ėmė agituoti kitų valstybių vadovus būtinai pažiūrėti šį filmą, aiškindamas, kad tai geriausias įrodymas "prie ko gali privesti komunistinė ideologija". Italijos premjeras taip pat priminė prezidentams ir ministrams pirmininkams, kad iki Berlyno sienos griuvimo atsakomybė už siaubingą nusikaltimą, kai Katynėje NKVD įsakymu buvo sušaudyta kone 20 tūkst. lenkų karininkų ir inteligentijos atstovų, buvo verčiama naciams.

Dabar S.Berlusconi nutarė imtis ir asmeninės iniciatyvos propaguodamas filmą, kuris primena komunistų padarytus nusikaltimus. Todėl filmo "Katynė" DVD kartu su S.Berlusconi vizitine kortele buvo įdėtas į kiekvieno "Laisvės tautos" partijos parlamentaro dėžutę Deputatų rūmuose. Filmą į DVD įrašė viena Italijos bendrovė, priklausanti S.Berlusconi žiniasklaidos imperijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius