-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sutriko traukinių eismas tarp Londono ir Paryžiaus

Prancūzijoje nutrūkus elektros tiekimui sutriko „Eurostar“ geležinkelio linijų eismas tarp Londono ir žemyninės Europos, praneša BBC. Šiuo metu eismo srautas atkuriamas.
Sutriko traukinių eismas
Sutriko traukinių eismas / „Scanpix“ nuotr.

Bendrovė teigia, kad nukarus virš bėgių ištemptam elektros kabeliui, traukinius teko atjungti nuo greitųjų linijų ir prijungti prie lėtesnių. Dėl to nemalonumų patyrė tukstančiai keleivių.

Įprastai kelionė maršrutu Londonas – Paryžius trunka kiek ilgiau nei dvi valandas. Sutrikus eismui kai kurie keleiviai traukiniuose praleido net 9 valandas.

„Eurostar“ atšaukė kelis reisus iš Paryžiaus į Londoną, Briuselį. Pasak „Eurostar“ vadovės, keleiviams buvo pasiūlyta vykti kitu traukiniu tą pačią dieną.

Elektros kabelius, dėl kurių kaltės sutriko traukinių eismas, prižiūri įmonė „EDF“, tačiau ji situacijos nekomentavo.

Paryžiaus geležinkelio stotyje „Gare du Nord“ kilo chaosas. Keleivis Philas Piercey sakė, kad jį itin nemaloniai nustebino „Eurostar“ darbuotojų abejingumas.

„Keleiviams davė tik vandens ir sausainių. Nežmoniška pagyvenusius žmones ir vaikus taip ilgai laikyuti nevalgiusius“, – sakė jis.

Traukiniuose įstrigo ir keli iš Paryžiaus mados savaitės vykę modeliai. Britų manekenė Poppy Delevingne socialiniame tinkle „Twitter“ skelbė, kad aštuonių valandų kelionė ją „beprotiškai išvargino“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius