Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švedijoje susisprogdinusio mirtininko našlė internete paskelbė garso įrašą (video)

Stokholme gruodžio 11 d. susisprogdinusio mirtininko našlė antradienį pareiškė, kad ji savo vyro sukurtą garso įrašą į tinklalapį „YouTube“ įdėjo po išpuolio, kurio taikiniu turėjo tapti prieš Kalėdas apsipirkinėjantys žmonės.
Po savižudžio sprogdinimų Stokholme
Po savižudžio sprogdinimų Stokholme / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Man buvo skaudu vėl ir vėl pasakoti šią istoriją. Aš naiviai galvojau, kad žmonėms rūpi tiesa – kodėl jis taip pasielgė – todėl įdėjau (įrašą) į jo „YouTube“ kanalą“, – mirtininko sprogdintojo Taimouro Abdulwahabo našlė Mona Thwany sakė duodama interviu Švedijos televizijai TV4.

„Smerkiu jo veiksmus, kaip ir bet kokį terorizmą. Jeigu būčiau žinojusi, ką jis ketina padaryti, būčiau jį sustabdžiusi“, – pareiškė M.Thwany, kuri gyvena Didžiojoje Britanijoje su trimis jųdviejų vaikais.
Švedijos žiniasklaida anksčiau iškėlė prielaidą, kad paskelbtas garso įrašas rodo, jog M.Abdulwahabas turėjo bendrininkų, padėjusių organizuoti šią ataką.
 

29 metų sporto terapijos specialistas M.Abdulwahabas, kurio šeima 1991 metais pabėgo iš Irako į Švediją, gruodžio 11 dieną detonavo savo užminuotą automobilį ir susisprogdino vienoje judrioje Stokholmo gatvėje. Per šį išpuolį buvo sužeisti du praeiviai.
 

VIDEO: Mona Thwany, wife of swedish suicide bomber, speaks out - 4 Jan. 2011

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius