Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švedijos teismas nuteisė neblaivų vyrą ant metropoliteno bėgių apiplėšusį tunisietį

Švedijos teismas antradienį skyrė pusantrų metų laisvės atėmimo bausmę tunisiečiui, kuris apšvarino neblaivų vyriškį ir paliko jį gulėti ant Stokholmo metropoliteno bėgių, kur jo kojas pervažiavo traukinys.
Metro
Metro / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Policija pateikė šokiruojantį stebėjimo kamerų užfiksuotą nusikaltimo vaizdo įrašą, kurį vėliau internete peržiūrėjo tūkstančiai žmonių.

Ankstų rugsėjo 8 dienos rytą nukentėjusysis, 38-erių metų švedas, išėjo iš Stokholmo centre esančio restorano smarkiai apgirtęs – jo kraujuje buvo rastos 1,6 promilės alkoholio, nurodoma Stokholmo apygardos teismo dokumentuose.

Metropoliteno stebėjimo kamerų padarytame įraše matyti, kaip jis svirduliuodamas eina platforma, o paskui suklupęs kniūbsčias krenta ant bėgių ir guli be sąmonės.

Taip pat užfiksuota, kaip ant bėgių nušokęs 28-erių metų tunisietis pavagia jo mobilųjį telefoną, auksinę grandinėlę, nedidelį krepšį ir pinigus, o tada pasitraukia iš nusikaltimo vietos, palikdamas savo auką ant bėgių.

Po septynių minučių į stotį atvažiuoja metropoliteno traukinys. Pamatęs ant bėgių gulintį žmogų mašinistas staigiai paspaudžia stabdžius, tačiau nebesugeba sustabdyti sąstato ir traukinys pervažiuoja vyriškiui koją ir sunkiai sužaloja kelį.

Kitą dieną nubudęs vyriškis nieko neprisiminė apie įvykusią nelaimę.

Po kelių dienų pareigūnai pagal stebėjimo kamerų įrašą surado vagį, kuris, anot žiniasklaidos, Švedijoje gyveno nelegaliai.

Teismas nuteisė jį už apiplėšimą sunkinančiomis aplinkybėmis ir nurodė, atlikus bausmę, deportuoti jį į Tunisą. Nuteistasis negalės įvažiuoti į Švediją penkerius metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius