Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švedo ir vokietės sadomazochistinis seksas baigėsi mirtimi

Nelaimingas atsitikimas ar žmogžudystė? Į tokį klausimą bando atsakyti Vokietijos tyrėjai, narpliodami 2011 metais įvykusią mirtiną sekso dramą. Istorija gana neįprasta – studentė iš Bavarijos su savo draugu iš Švedijos užsiiminėjo sadomazochistiniu seksu. Patyrusi 123 smūgius jauna mergina mirė, skelbia welt.de.
Prostitutės Vokietijoje
Švedo ir vokietės meilė baigėsi tragiškai. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Viurcburgo universiteto studentė vienerius metus praleido studijuodama Švedijoje, kur susipažino su trejais metais vyresniu švedu. Net ir grįžus iš mainų programos kontaktai nenutrūko, spalį mergina vėl aplankė savo draugą jo gimtinėje. Iš kelionės vokietė nebegrįžo.

Kaip antradienį pranešė Bavarijos radijas, moteris mirė sekso žaidimų metu. Abiejų partnerių kraujyje aptikta narkotinių medžiagų, vyras taip pat buvo ir neblaivus. 

Ataskaitoje teigiama, kad 31-erių metų švedas iškvietė greitąją pagalbą, mat vokietė pradėjo mėlynuoti ir neberodė jokių gyvybės ženklų. Po keturių dienų moteris ligoninėje mirė. 

Laikraštis „Bild“ pranešė, kad studentė mirė nuo 123 smūgių į kūną ir galvą. 

Prokurorė Asa Jonsson teigė, kad moteriai kažkas buvo įkišta į burną, tai ir tapo mirties priežastimi. Bute tyrėjai aptiko nailoninių kojinių, nėrinių, geležinę grandinę.

Vasario 11 dieną švedas stos prieš teismą. 31-erių metų vyras kaltinamas sunkiu sveikatos sužalojimu ir netyčiniu nužudymu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius