Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tailande mirė įkaitusiame mikroautobuse palikta darželinukė

Tailando pietinėje Patanio provincijoje trejų metų darželio auklėtinė mirė palikta saulės prikaitintame mokyklos mikroautobuse, ketvirtadienį pranešė policija ir pridūrė, kad transporto priemonės vairuotojas buvo sulaikytas. Mergytė buvo rasta trečiadienio popietę, kai mama atvažiavo jos pasiimti, bet jai buvo atsakyta, kad mažylės darželyje tądien nebuvo.
Tailando policija
Tailando policija / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Tailandas Kaitra

Motina ir auklėtoja surado autobuso vairuotoją, o šis jas nuvedė į užrakintą transporto priemonę, kur darželinukė buvo rasta negyva.

„Mergaitės kūnas buvo išblyškęs, nebuvo jokių žaizdų, tik nedidelė kraujo dėmė ant nosies, – sakė Sai Burio rajono policijos vadas Montri Kongwatmai. – Ji tikriausiai blaškėsi.“

Remdamasis palaikų skrodimo išvadomis Montri Kongwatmai nurodė, kad mergaitė mirė nuo didelio karščio ir oro stygiaus.

23 metų vairuotojas prisipažino ryte nepatikrinęs, ar visi vaikai išlipo iš mikroautobuso, pridūrė policijos viršininkas.

Jaunuoliui pateikti kaltinimai dėl žmogaus gyvybę nusinešusio aplaidumo.

Nuo 2012 iki 2016 metų Tailande buvo 13 atvejų, kai vaikai būdavo paliekami mokyklų autobusuose arba privačiuose automobiliuose. Šeši tokie incidentai buvo mirtini.

Ankstesnė tokio pobūdžio tragedija įvyko birželį šiaurės rytinėje Kon Keno provincijoje – tąsyk mirė mokyklos mikroautobuse paliktas penkiametis.

„Vaikų mirčių mokyklų autobusuose problema – kad (tokie incidentai) nuolat kartojasi dėl paslaugų teikėjų aplaidumo“, – sakė Tailando nacionalinio vaiko ir šeimos raidos instituto direktorius Adisakas Plitponkarnpimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius