Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tailande per autobuso avariją žuvo 17 žmonių, dar dešimtys sužeisti

Tailando šiaurės rytuose mažiausiai 17 žmonių žuvo ir dar dešimtys buvo sužeisti, kai juos vežęs autobusas nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į medį, ketvirtadienį pranešė pareigūnai.
Avarija Tailande
Avarija Tailande / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nelaimė įvyko trečiadienį vakare Nakon Ratčasimos provincijoje. Dviaukščiu autobusu važiavo apie 50 žmonių, po atostogų vykusių namo.

„Šiuo metu žinoma apie 17 žuvusiųjų, dar 33 žmonės sužeisti“, – sakė Nakon Ratčasimos provincijos skubios medicinos pagalbos tarnybos atstovas.

Vietos žiniasklaidos paskelbtose nelaimės nuotraukose matyti ant šono gulintis autobusas ir grupė pareigūnų, stovinčių šalia į eilę sudėtų lavonmaišių su žuvusiųjų palaikais.

Maždaug dešimt nukentėjusiųjų kritinės būklės nuvežti į netoliese esančią ligoninę.

Nakon Ratčasimos provincijos nelaimių prevencijos departamento vadovas sakė, kad vairuotojas leidžiantis nuo kalno nesuvaldė transporto priemonės, todėl autobusas nulėkė nuo kelio, kliudė eismo salą ir tada rėžėsi į didžiulį medį.

„Autobusas lūžo perpus“, – sakė departamento atstovas.

Pulkininkas leitenantas Pornpattana Pisitkarnas iš netoliese esančios policijos nuovados sakė, kad veikiausiai sugedo autobuso stabdžiai.

Tailando keliai yra vieni pavojingiausių pasaulyje – kasmet juose per eismo nelaimes žūsta apie 24 tūkst. žmonių, rodo Pasaulio sveikatos organizacijos duomenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius