TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tailando policija suėmė Didžiosios Britanijos pilietį, laikiusį šešis juodosios magijos apeigoms skirtus negimusius kūdikius

Tailando policija iš vieno Didžiosios Britanijos piliečio paėmė šešis negimusius kūdikius, kurie buvo iškepti ir paauksuoti pagal juodosios magijos ritualus, penktadienį pranešė pareigūnai.
Negimę paauksuoti kūdikiai
Negimę paauksuoti kūdikiai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iš Taivano kilęs 28 metų Chow Hok Kuenas buvo suimtas Bankoko kinų kvartale ketvirtadienį, kai pas jį buvo aptiktas šis šiurpus radinys, pranešė policija. Negimę kūdikiai buvo supakuoti jo bagaže ir buvo paruošti slapta išgabenti į Taivaną.

Įtariamasis šiuos vaisius buvo įsigijęs prieš kelias dienas iš vieno taivaniečio Tailande už 200 tūkst. batų (apie 1 700 litų) ir planavo parduoti juo Taivane maždaug už šešis kartus didesnę sumą, sakė pareigūnai.

Šių vaisių kilmė kol kas nežinoma.

„Jis sakė planavęs parduoti vaisius klientams, kurie tiki, kad jie neša laimę ir turtus“, – aiškino Bankoko policijos pulkininkas Wiwatas Kamchamnanas.

Įtariamajam už žmogaus vaisių laikymą gresia iki vienerių metų laisvės atėmimo bausmė ir 2 000 batų bauda.

Tailande ir kai kuriose kinų bendruomenėse tikima, kad pagal juodosios magijos ritualus užkonservuoti negimę kūdikiai neša laimę jų savininkui ir dažnai laikomi koplytėlėse, įrengtose namuose arba verslo įstaigose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius