Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Talibano vadas Mehsudas žuvo mėgaudamasis kojų masažu

Pakistano Talibano vadas Baitullah Mehsudas praėjusią savaitę žuvo per CŽV nepilotuojamų lėktuvų ataką, tuo metu, kai ant uošvio namo stogo mėgavosi kojų masažu, remdamasi JAV pareigūnu, kurio pavardės nenurodo, pirmadienį pranešė CNN.
Baitullah Mehsudas
Baitullah Mehsudas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Libanas Talibanas

Tuo tarpu vienas JAV kovos su terorizmu pareigūnas AFP sakė, jog yra „aiškių požymių“, kad B.Mehsudas per tą nepilotuojamų lėktuvų ataką žuvo.

„Niekas jo namuose šįvakar vakarienei nelaukia“, – sakė jis.  JAV prezidentui Barackui Obamai pranešta, kad B.Mehsudas žuvo per „dramatišką“ devynių nepilotuojamų lėktuvų operaciją, kurios metu pastarosiomis savaitėmis buvo taikomasi konkrečiai į šį Talibano lyderį, sakė televizijos CNN šaltinis.

Trečiadienį vakare JAV žvalgybininkai Pakistane susekė vyrą, kuris tuo metu buvo ant B.Mehsudo uošvio namo Pietų Vaziristane stogo.

To „žemo ūgio, kresno“ vyro apibūdinimas atitinka B.Mehsudo fizines ypatybes, remdamasi minėtu žvalgybos pareigūnu pranešė CNN.

To vyro kojas tuo metu masažavo moteris, o CŽV žinojo, kad B.Mehsudas serga diabetu, kenčia kojų skausmus ir dažnai prašo jas pamasažuoti, sakoma pranešime.

Pareigūnai jau turėjo B.Obamos leidimą smogti B.Mehsudui, jei būtų manoma, kad į jį gerai nusitaikyta.

Talibano aukšto rango vadas Hakimullah Mehsudas anksčiau pirmadienį paragino Pakistaną įrodyti, kad B.Mehsudas negyvas, o paskambinęs AFP teigė, kad lyderis tebėra gyvas.

Nors Pakistanas paskelbė manantis, kad B.Mehsudas su žmona trečiadienį žuvo per JAV nepilotuojamų lėktuvų ataką, atsirado daug neaiškumų ir pakistaniečių Vyriausybė jo mirties fakto galutinai nepatvirtino.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius