Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarpininkaujantis Kataras: Izraelio ir „Hamas“ derybos dėl paliaubų Gazos Ruože stringa

Kataro ministras pirmininkas Mohammedas bin Abdulrahmanas al Thani (Mohamedas bin Abdulrahmanas Tanis) trečiadienį pareiškė, kad Izraelio ir „Hamas“ derybos dėl paliaubų Gazos Ruože ir apsikeitimo įkaitais bei kaliniais stringa. 
Abed Rahim Khatib / dpa/picture-alliance
Abed Rahim Khatib / dpa/picture-alliance

„Šiuo metu išgyvename jautrų etapą, kuriame yra tam tikrų kliūčių, ir kaip įmanydami stengiamės jas pašalinti“, – spaudos konferencijoje nurodė šeichas M. bin A. al Thani.

Karas Gazos Ruože prasidėjo beprecedenčiu palestiniečių islamistų grupuotės „Hamas“ išpuoliu prieš Izraelį spalio 7 dieną, per kurį, Izraelio duomenimis, žuvo 1 170 žmonių, daugiausia civilių.

Per išpuolį „Hamas“ kovotojai pagrobė apie 250 įkaitų, iš kurių 129, Izraelio teigimu, tebėra Gazos Ruože, įskaitant 34, kariuomenės teigimu, žuvusius.

Per Izraelio atsakomąjį puolimą Gazos Ruože žuvo mažiausiai 33 899 žmonės, daugiausia moterys ir vaikai, teigia teritorijos Sveikatos apsaugos ministerija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius