-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautinė apklausa: ketvirtadalis žmonių džiaugiasi krize

Panašu, kad ne visiems žmonėms finansinė krizė atrodo labai blogas dalykas: tarptautinė apklausa parodė, kad vienas iš keturių žmonių džiaugiasi recesija, nes ši privertė suprasti gyvenimo prioritetus, skelbia „Reuters“.
Darbas
Krizė / Photos.com
Temos: 1 Recesija

Tyrimų agentūra „Synovate“ apklausė 11 400 žmonių visame pasaulyje. Apklausos rezultatai liudija, kad daugiau nei pusė jų per pastaruosius 12 mėnesių pakeitė požiūrį į pinigus, skelbia „Reuters“.

Tiesa, 47 proc. teigia laukiantys laikų, kai vėl galės nevaržomai leisti pinigus. „Globali recesija daro didelę įtaką žmonių veiksmams“, – teigia vienas iš kompanijos vadovų Jenny Chang. Anot jo, tyrimas paveikė žmonių požiūrį į vedybas, vaikų planavimą, darbą, mokslą.

Net ketvirtadalis visų apklaustųjų (daugiausia jų buvo Malaizijoje) teigia besidžiaugiantys krize, nes tai padėjo suvokti, kas svarbiausia gyvenime.

Apklausa parodė, kad vienas iš penkių žmonių per pastaruosius pusę metų atsisakė tolimos kelionės, 6 proc. nusprendė atsisakyti minties turėti vaiką, 5 proc. netgi nusprendė nukelti operaciją, kol reikalai pagerės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius