-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Taškente ieškomi žmogaus organų grobikai

Uzbekistano sostinės – Taškento milicija tiria eilę žmogžudysčių, kurios buvo įvykdytos, kaip manoma, siekiant pagrobti aukų organus.
Taškentas
Taškentas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Taškentas Uzbekija

Kaip praneša Rusijos naujienų portalas lenta.ru, remdamasis uznews.net, apie tai, kad Taškente rasti keli lavonai, iš kurių buvo pašalinti vidaus organai, žurnalistams pranešė šaltinis iš Uzbekistano generalinės prokuratūros.

Prokuratūros atstovė spaudai Svetlana Artykova šią informaciją komentavo aptakiai. Ji pareiškė: „Mieste būta tragiškų įvykių. Dabar vykdomas operatyvinis darbas, ieškoma nusikaltėlių, įvykdžiusių nusikaltimus, susijusių su pasikėsinimu į kelių piliečių gyvybes“.

Neįvardinta Taškento 266-osios mokyklos mokytoja žurnalistams sakė, kad apylinkės inspektoriai perspėjo pedagogus apie „organų medžiotojų“ keliamą pavojų. „Mums sakė, kad pagrindinis nusikaltėlių taikinys – maži vaikai. Juos lengva apgauti, jų organai sveiki“, – paaiškino mokytoja.

Iš neoficialių šaltinių Uzneus.net sužinojo, kad pastaruoju metu nežinomos nusikalstamos grupuotės aukomis tapo mažiausiai keturi Taškento gyventojai – du suaugusieji ir du vaikai. Oficialiai šios informacijos niekas nepatvirtino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius