Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teksase per pamaldas namuose subadyti keturi žmonės, įtariamasis sulaikytas

Teksaso valstijoje keturi žmonės trečiadienį buvo subadyti per namuose surengtas pamaldas, o pareigūnai sulaikė vieną įtariamąjį, pranešė policija.
Įvykio vietoje
Teksase per pamaldas namuose subadyti keturi žmonės, įtariamasis sulaikytas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vietos laikraštis „Corpus Christi Caller-Times“ pranešė, kad incidentas Korpus Kristi mieste įvyko apie 19 val. vietos (ketvirtadienį 3 val. Lietuvos) laiku. Į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai rado pamaldoms vadovavusį vienos neformalios religinės bendruomenės pastorių, kuriam buvo peiliu durta į krūtinę.

Policijos leitenantas Jay Clementas sakė, kad sužeistas pastorius ir vienas muzikantas buvo išvežti į ligoninę ir kad jų sužalojimai yra pavojingi gyvybei. „Corpus Christi Caller-Times“ nurodė, kad muzikantas buvo sužeistas į kaklą.

Pasak J.Clemento, užpuolikas sužeidė rankas dar dviem žmonėms. Pareigūnas pažymėjo, kad tie žmonės nukentėjo mėgindami apginti pastorių nuo užpuoliko.

Leitenantas sakė, kad kol kas neaišku, kokie buvo šio išpuolio motyvai, bet pridūrė, kad įtariamajam gresia kaltinimai užpuolimu sunkinančiomis aplinkybėmis.

Name, kur vyko Tvirtosios Uolos bažnyčios pamaldos, tikintieji rinkdavosi kiekvieną dieną, vykdydami „40 dienų įžadą“, sakė J.Clementas.

Šios krikščioniškos religinės bendruomenės atstovo Steve'o Coronado pranešime sakoma, kad užpuolikas yra Tvirtosios Uolos bažnyčios savanoris ir kad po šio incidento jam uždrausta lankytis bendruomenės objektuose.

Pernai lapkritį Teksaso miestelyje Saderland Springse vienas užpuolikas nušovė 26 žmones vienoje bažnyčioje ir galiausiai nusišovė. Tyrėjai sakė, kad tas išpuolis veikiausiai buvo susijęs su šeiminiu konfliktu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius