-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Teksaso miestelyje šaudynių aukomis tapo penki žmonės

Viename Teksaso miestelyje penki žmonės buvo nušauti keturiuose namuose ir degalinėje, o policija suėmė įtariamąjį, vietos žiniasklaida pranešė antradienį.
Antrankiai
Antrankiai / Reuters/Scanpix nuotr.

Moteris, atsiliepusi policijos telefonu Terelio miestelyje, negalėjo pateikti jokios informacijos apie tas šaudynes, tik sakė naujienų agentūrai AFP, jog „tas subjektas yra sulaikytas“.

Vietos žiniasklaidos pranešimuose įtariamasis buvo įvardytas kaip Charlesas Brownlow, anksčiau įvykdęs ne vieną nusikaltimą.

Televizija NBC citavo kaimynų pasakojimus, jog pirmoji nušauta moteris buvo Ch.Brownlow teta. Aukos kūnas buvo rastas jos namuose pirmadienį apie 17 val. vietos (antradienio vidurnaktį Lietuvos) laiku.

Po pusvalandžio vienas ugniagesys pastebėjo dūmus, kylančius iš Ch.Brownlow motinos namo. Jos kūnas buvo rastas apdegusiame name.

Vėliau padėtis trumpam aprimo, tačiau apie 22 val. (5 val.) šūviai pasigirdo prie Ch.Brownlow merginos namų, nurodė NBC, tačiau ten niekas nenukentėjo.

Tuo tarpu 22 val. 27 min (5 val. 27 min.) kitame name buvo rasti moters ir vyro kūnai. Tame name taip pat rastas trejų metų vaikas, kuris buvo nenukentėjęs.

Dar po dešimties minučių buvo nušautas pardavėjas degalinės krautuvėlėje „Ali's Market“. Ch.Brownlow mėgino pabėgti nuo policijos pareigūnų automobiliu, kurį jis pavogė iš savo motinos namų, tačiau mašina rėžėsi į tvorą, o įtariamasis pabėgo į mišką.

Bėglys buvo sučiuptas antradienį 1 val. 30 min. (8 val. 30 min. Lietuvos laiku), naudojant infraraudonųjų spindulių kameras ir sraigtasparnius.

„Mes visi sukrėsti – negali negalvoti: „Kaip visa tai galėjo nutikti čia?“ – Terelio policijos viršininkė Jody Lay (Džodi Lei) sakė žurnalistams per anksti ryte surengtą spaudos konferenciją.

„Tai kaimiška bendruomenė; žmonės išties (vienas kitam) artimi, ir tai mums tikrai padarys didelį poveikį“, – pridūrė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius