Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tenesyje vyras prekybos centre nušovė žmogų, dar 12 sužeidė

Šalia Memfio miesto Tenesio valstijoje esančiame prekybos centre ketvirtadienį ginkluotas vyras nušovė mažiausiai vieną žmogų ir dar 12 sužeidė, o tada nusišovė, pranešė policija.
Sumner Welles deklaracijos paskelbimo dienos minėjimas
JAV vėliava / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Šaudynės Tenesis

Šaudynės įvyko į rytus nuo Memfio esančio Koljervilio maisto prekių parduotuvėje „Kroger“.

Vienas žmogus žuvo, o šaulys mirė nuo „jo paties paleisto šūvio“, žurnalistams sakė Koljervilio policijos vadovas Dale'as Lane'as.

Anot jo, kai kurie nukentėję žmonės patyrė „labai rimtų sužeidimų“. Policijos vadovas sakė, kad aukų skaičius dar gali padidėti.

Gausios teisėsaugos pajėgos, įskaitant greitojo reagavimo SWAT komandas, apsupo prekybos centrą. Policininkai ėjo iš vieno praėjimo į kitą ir padėjo darbuotojams bei pirkėjams išeiti iš pastato.

D.Lane'as sakė, kad pareigūnai viduje išvydo „siaubingą vaizdą“: žmonės slėpėsi šaldikliuose ir užrakintose administracijos patalpose“.

Policijos vadovas nenurodė, ar užpuolikas dirbo šiame prekybos centre, tačiau pridūrė, kad šaudynes tiria Federalinis tyrimų biuras (FTB) ir kitos agentūros.

Masinės šaudynės ir kitas su šaunamaisiais ginklais susijęs smurtas yra didžiulė problema Jungtinėse Valstijose. Ginklų kontrolės aktyvistai tvirtina, kad tokių nusikaltimų daugėja dėl didelio šaunamųjų ginklų paplitimo ir palyginti negriežtų ginklų kontrolės įstatymų.

Kiekvienais metais šalyje nuo šaunamųjų ginklų žūsta kone 40 tūkst. žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius