Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The New York Post“: gimnastė pagimdė Putinui sūnų?

Amerikos žiniasklaida ir vėl ypatingą dėmesį skiria Rusijos premjerui V.Putinui. „The New York Post“ tvirtina, kad žinoma Rusijos gimnastė Alina Kabajeva (26) pagimdė Putinui kūdikį.
Alina Kabajeva
Alina Kabajeva / „Scanpix“ nuotr.

Kaip teigia laikraščio šaltiniai, Putinas turi progą švęsti gimus pirmam sūnui (santuokoje politikas susilaukė dviejų dukrų). Pranešama, kad gimnastė sūnų Putinui pagimdė Maskvoje. Vaikelį pavadino dabartinio Rusijos prezidento – Dmirtijaus Medvedevo garbei. Laikraštis teigia, kad Kabajeva su Putinu draugavo nuo 2006 m. Šią žinią netrukus pasigavo ir Izraelio žiniasklaida: dienraštis „Maariv“ parašė apie „Putiną jaunesnįjį“, kurį pagimdė tituluota gimnastė.

Kaip tik tuo metu, kai, kaip teigiama, susipažino su Putinu, Alina Kabajeva baigė sportinę karjerą, prieš tai iškovojusi 18 įvairiausių pasaulinių apdovanojimų. Ji tapo tituluočiausia visų laikų gimnaste. Putinas yra Alinai ne kartą teikęs apdovanojimus ir gėles. Prieš dvejus metus Kabajeva išrinkta Dūmos deputate, ji atstovavo „Vieningajai Rusijai“.

„The New York Post“ taip pat primena, kad dienraštis „Moskovskij korespondent“ buvo uždarytas iškart po to, kai pranešė apie gandus, jog Putinas artimai bendrauja su Kabajeva ir ruošiasi vestuvėms. Taip pat atkreipiamas dėmesys į faktą, kad nė viena Rusijos naujienų agentūra nepranešė apie tai, kad A.Kabajevai gimė sūnus. „Ką galėtų reikšti tokia tyla“,– klausia Amerikos žurnalistai.

Alinos Kabajevos fotogaleriją rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius