-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Times“: ar V.Putinas eina B.Clintono ir M.Lewinsky keliu? (video)

„The Times“ ir daugybė kitų užsienio masinės informacijos priemonių iki šiol aktyviai komentuoja visame pasaulyje išplatintą siužetą, kai Rusijos premjeras Vladimiras Putinas po ilgos pertraukos viešai pasirodė su žmona Liudmila.
Vladimiras Putinas su žmona Liudmila
Vladimiras Putinas su žmona Liudmila / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Komentuodamas per daugelį pasaulio TV kanalų parodytą siužetą, kai V.Putinas su žmona Liudmila dalyvauja gyventojų surašyme, laikraštis teigia, kad tai tebuvo viso labo ryšių su visuomene akcija. Jos tikslas – vienu šūviu nušauti du zuikius: pareklamuoti gyventojų surašymo akciją ir paneigti gandus, kad V.Putinas išskyrė su žmona.

Vis dėlto žurnalistai pastebi, kad filmavimo metu ant L.Putinos piršto nebuvo vestuvinio žiedo.

Leidinys dabartinę V.Putino situaciją lygina su buvusio JAV prezidento Bilo Clintono, kuris išgarsėjo sekso skandalu su Monica Lewinsky. Apie V.Putino meilės ryšį su meninės gimnastikos olimpine čempione 27 metų Alina Kabajeva taip pat kalbama jau nebe pirmi metai.

„Ponios Putinos elgesys primena kitos sutuoktinių poros atvejį. Sofa, kukli apdaila, mineralinio vandens buteliukas, – tai bandymas žmonėms demonstruoti šeimos darną ir vienybę dėl politinės karjeros“, – rašo „The Times“, turėdamas omeny 1992 metus, beveik analogišką sutuoktinių Clintonų interviu televizijai.  Vis dėlto žurnalistai pastebi, kad filmavimo metu ant L.Putinos piršto nebuvo vestuvinio žiedo...

Tuomet B.Clintonas pretendavo į prezidento postą, o jo žmona Hillary viso interviu metu švelniai laikė vyrui už rankos. Taip, tarsi nebūtų buvę jokio sekso skandalo su M.Lewinsky.

Anot „The Times“ žurnalistų, šis interviu parodė, kad V.Putinas rimtai ruošiasi 2012 metais vyksiantiems Rusijos prezidento rinkimams ir jau dabar kuria „pavyzdingo šeimos žmogaus“ įvaizdį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius