Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragedijos metinėms – nauja gyvybė

Moteris, netekusi kojų per mirtinus 2005-ųjų liepos septintosios teroristų išpuolius Londone, turėtų pagimdyti kūdikį kaip tik tuo metu, kai bus minimos ketvirtosios tregedijos metinės, rašo „Sky News“.
Kūdikis
Kūdikis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 2 Kojos Vaikai

Martine Wright pasakojo, jog jos pirma reakcija sužinojus šią naujieną buvo: „Gal juokaujate?“ 36-erių moteris prisimena, jog tik pranešusi datą gydytoja pati suvokė jos reikšmę ir buvo itin apstulbusi.

„Buvau šokiruota. Tai labai reikšminga data, gera galvoti, kad kai kas džiaugsmingo įvyks šios sukakties proga“, – tikino būsima motina, nerimaujanti tik dėl to, kad ši diena, nors ir taps džiaugsminga, kartu bus liūdna, nes primins sunkius išgyvenimus.

Moteris buvo paskutinioji, išgelbėta sprogus traukiniui Aldgeito metro stotyje. Ji iki kelių neteko abiejų kojų, tačiau išmoko vėl vaikščioti naudodamasi specialiais protezais.

Tiek ji, tiek jos bendraamžis vyras fotografas Nickas Wiltshire‘as nesitikėjo, kad galės susilaukti vaiko. „Aš atlikau du nėštumo testus, nes negalėjau patikėti rezultatais“, – prisimena moteris.

Ji – antra sprogimo auka, po tragedijos susilaukianti kūdikio. Pernai 29-erių išpuolį išgyvenęs Danny Biddle'as tapo mažylės Caitlyn tėveliu.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius