-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turkijoje nušautas rūkyti draudęs restorano savininkas

Vieno restorano Turkijos pietvakariuose savininkas buvo nušautas dėl to, kad bandė klientus priversti laikytis naujo patalpose rūkyti draudžiančio įstatymo, pranešė dienraštis „Hurriyet“.
Cigaretė
Cigaretė / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Turkija

46 metų Hidirui Karayigitui liepus klientų grupei užgesinti savo cigaretes, jo tradiciniame alkoholiu prekiaujančiame restorane Saruchanlio mieste kilo peštynės, ketvirtadienį rašė laikraštis.

Kai H.Karayigitas atėmė kompanijos cigaretes, vienas klientas į jį keturis kartus šovė, sakė liudininkas, H.Karayigito verslo partneris Hamza Havutcu, į kurį taip pat buvo šauta ir kuris buvo sužeistas.

Turkijos vyriausybė liepos 19 dieną visoje šalyje įvedė draudimą rūkyti patalpose, įskaitant barus ir restoranus, nors Turkijoje rūko pusė žmonių nuo 15 iki 49 metų. Rūkalių procentas Turkijoje yra vienas didžiausių pasaulyje.

„Man labai liūdna, kad pirmoji su draudimu rūkyti susijusi žmogžudystė įvyko mūsų mieste. Jiems arba nereikėjo uždrausti rūkymo, arba reikėjo uždrausti alkoholį drauge su rūkymu“, – „Hurriyet“ sakė Saruchanlio meras Veli Yalcinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius