Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turkijoje per kurdų kovotojų surengtą sprogdinimą žuvo 5 žmonės

Turkijos pietryčiuose praėjusią naktį per kurdų kovotojų surengtą automobilio sprogdinimą, kurio taikinys buvo policijos nuovada ir greta esantis policininkų bendrabutis, žuvo mažiausiai penki žmonės ir dar 39 buvo sužeisti, pranešė pareigūnai.
Sprogimas Turkijoje
Sprogimas Turkijoje / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 Kurdai Turkija

Per uždraustos Kurdistano darbininkų partijos (PKK) surengtą automobilio sprogdinimą Činaro mieste iškart žuvo du žmonės, o dar trys žuvo sugriuvus per sprogimą smarkiai apgadintam pastatui, rašoma Dijarbakyro provincijos gubernatoriaus biuro išplatiname pranešime.

Turkijos žiniasklaidos paskelbtose nuotraukose matyti, kad naktį driokstelėjęs sprogimas padarė didžiulės žalos gyvenamajam pastatui, kuriame buvo įsikūrę policijos pareigūnai su šeimomis, ir išgriovė visą išorinę jo sieną.

Tarp sužeistųjų yra ir policininkų, ir civilių žmonių, bet visi žuvusieji, kaip rodo pirminiai pranešimai, - civiliai gyventojai.

Gubernatoriaus biuro išplatiname pranešime nurodoma, kad sprogus automobiliui buvo sužeisti 14 žmonių, o dar 25 nukentėjo griuvus pastatui. Penkis sužeistus žmones gelbėtojai ištraukė iš griuvėsių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius