-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turkijos lyderio kerštas: „Vokietija maitina teroristus“

Sekmadienį surengtoje palaikymo akcijoje Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas pareiškė, kad Vokietija palaiko teroristus ir ši parama „kaip bumerangas atsisuks prieš pačius vokiečius“, teigiama naujienų agentūros „Anadolu“ pranešime.
Recepas Tayyipas Erdoganas
Recepas Tayyipas Erdoganas / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 Vokietija Turkija

R.T.Erdoganą itin papiktino Vokietijos atsisakymas leisti jam kreiptis į Kelne susirinkusius Vokietijos turkus.

„Kur demokratija Vokietijoje?“, – piktindamasis klausė Turkijos lyderis. „Jie leidžia PKK teroristams Kandile transliuoti savo konferenciją. Leiskime jiems maitinti teroristus, o šie smogs jiems atgal“, – emocingai kalbėjo R.T.Erdoganas.

Turkijos prezidentas taip pat patvirtino, kad šalies valdžia rimtai svarsto galimybę sugrąžinti mirties bausmę, kuri nėra leidžiama Europos Sąjungoje.

„Parlamentas yra institucija, kuri turės spręsti dėl mirties bausmės. Kiti žingsniai bus aiškus būtent po parlamento sprendimo. Aš šį žingsnį patvirtinsiu, jei sulauksiu parlamento patvirtinimo“, – žadėjo R.T.Erdoganas.

Europos Sąjunga jau kurį laiką kritikavo Ankaros veiksmus po nepavykusio perversmo. Vokietijos valdžios atstovai taip pat pabrėžė, kad mirties bausmės grąžinimas panaikins Turkijos pastangas žengti link narystės ES.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius