-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TVF vadovas Dominique'as Straussas-Kahnas buvo pagarsėjęs mergišius, sako buvusi ministrė

Tarptautinio valiutos fondo (TVF) vadovas Dominique'as Straussas-Kahnas buvo pagarsėjęs „flirtuotojas“ ir „palaidūnas“, bet jam pareikšti kaltinimai dėl lytinės prievartos yra visai kas kita, trečiadienį sakė viena buvusių Prancūzijos ministrių.
Dominique'as Straussas-Kahnas
Dominique'as Straussas-Kahnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Tikra tiesa, kad Dominque'as Straussas-Kahnas visada turėjo moterimis besidominčio vyriškio, gal net palaidūno reputaciją“, – sakė buvusi teisingumo ministrė Elisabeth Guigou, praėjusio amžiaus paskutiniame dešimtmetyje dirbusi su tuometiniu finansų ministru D.Straussu-Kahnu vyriausybėje.

Apie tokią jo reputaciją „visi gerai žinojo“, interviu RTL radijui sakė E.Guigu, tapusi pirmąja opozicinės Socialistų partijos nare, viešai prabilusia apie kolegos reputaciją.

„Tačiau yra labai didelis skirtumas tarp žinomo flirtuotojo reputacijos, su kuria susitaikė jis pats ir jo žmona, ir jam keliamų kaltinimų seksualine prievarta, kurie yra labai rimti“, – pridūrė politikė.

Prancūzijos politiniuose ir žiniasklaidos atstovų sluoksniuose buvo kalbama apie D.Strausso-Kahno elgesį jau seniai iki to, kai jis buvo suimtas Niujorke dėl galimo mėginimo išprievartauti vieno viešbučio kambarinę. Tačiau prancūzų žiniasklaida anksčiau tokių gandų beveik netikrindavo.

„Yra labai didelis skirtumas tarp tokios reputacijos ir lytinio nusikaltimo ar nusižengimo, į kuriuos reikia žiūrėti labai griežtai“, – sakė E.Giugou.

Prancūzijos dešinieji ir kairieji politikai vienbalsiai atkreipia visuomenės dėmesį į tai, kad D.Straussas-Kahnas turi teisę į nekaltumo prezumpciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius