-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnikalnio išsiveržimo Japonijoje aukų skaičius pasiekė 36

Manoma, kad mažiausiai 36 žmonės žuvo po to, kai savaitgalį netikėtai išsiveržė vulkanas Japonijoje. Iš kraterio išsiveržę pelenai ir akmenys, tikėtina, kad tapo netoliese buvusių turistų mirties priežastimi. Tiesa, tolimesnė aukų paieškos operacija nutraukta pirmadienį, baiminantis nuodingų dujų, rašo naujienų svetainė washingtonpost.com.
Ontakės ugnikalnis
Ontakės ugnikalnis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Ugnikalnis Japonija

Gelbėtojai ant Ontakės ugnikalnio viršūnės pirmadienį taip pat rado penkias naujas šeštadienį įvykusio išsiveržimo aukas. Kūnai buvo padengti storu pelenų sluoksniu. Anksčiau buvo rastas 31 kūnas.

Ugnikalnio, esančio 200 km į Vakarus nuo Tokijo, išsiveržimas įvyko, kuomet populiarioje pėsčiųjų žygių vietoje buvo daugybė keliautojų, tarp jų vaikų. Prieš tai Ontakės ugnikalnis buvo išsiveržęs tik 1979 m., tačiau niekas nežuvo.

Iki šiol yra oficialiai patvirtinta tik dešimties žmonių mirtis, taip pat 63 asmenys laikomi sužeistaisiais, kai kuriems jų lūžo kaulai. Dar aštuoni žmonės laikomi dingusiais be žinios

Nelaimės vietoje dirba daugiau negu 500 gelbėtojų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius