Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukraina apkaltino Rusijos Konstitucinį Teismą dėl Krymo aneksijos

Ukrainos generalinės prokuratūros Vyriausioji karinė prokuratūra pareiškė įtarimus Rusijos Federacijos Konstitucinio teismo pirmininkui ir 18 teisėjų, pirmadienį pranešė naujienų agentūra „Unian“. 
Karinis pasirodymas Sevastopolyje
Karinis pasirodymas Sevastopolyje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Agentūra citavo Ukrainos generalinio prokuroro Jurijaus Lucenkos žinutę socialiniame tinkle „Facebook“, kad Rusijos KT pirmininkas ir 18 teisėjų įtariami bendrininkavimu siekiant pakeisti Ukrainos valstybės sienos ir teritorijos ribas, Ukrainos konstitucijos įtvirtintos tvarkos pažeidimu, iš anksto susitarus grupei asmenų, kai šie veiksmai sukėlė rimtų padarinių.

„Kovo 6 dieną per tarptautinę siuntų pristatymo tarnybą ir elektroniniu paštu į įtariamųjų darbo vietą pristatyti rašytiniai pranešimai apie įtarimus ir atmintinė apie įtariamojo procesines teises ir pareigas, taip pat šaukimai atvykti 2018 metų kovo 13 ir 19 dienomis kitiems tyrimo veiksmams atlikti“, – nurodė J.Lucenka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius