Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainoje per du sprogimus banke nukentėjo 21 žmogus

Ukrainos Melitopolio mieste, Zaporožės srityje, banko „Oščadbank“ skyriuje antradienį nugriaudėjus dviem sprogimams nukentėjo 21 žmogus, pranešė pareigūnai.
Bankas po sprogimų.
Bankas po sprogimų. / „Scanpix“ nuotr.

„Iš įvykio vietos penki rimčiau nukentėję žmonės buvo išvežti į ligoninę. 16 žmonių patys kreipėsi į medicinos įstaigas – daugelis sužeisti stiklo šukėmis“, – sakė Nepaprastųjų situacijų ministerijos Spaudos tarnybos vadovas Ihoris Krolis.

Tragedija šio Ukrainos pietuose esančio miesto Pergalės 50-mečio prospekte įvyko maždaug 10 val. 30 minučių.

Tuo tarpu laikraštis „Melitopolskije vedomosti“ praneša, kad nukentėjo 32 žmonės ir kad trijų iš jų būklė sunki. Be to, šio dienraščio žiniomis, sprogimai buvo ne du, o trys.

„Melitopolskije vedomosti“ duomenimis, prieš sprogimą į taupomosios kasos patalpą, esančią devynaukščio namo pirmame aukšte, įėjo du vyrai su paketais rankose. Vienas jų paliko paketą prie įėjimo, kitas – patalpoje.

Taip pat pranešama, kad per sprogimus apgadinti trys automobiliai, kurie buvo pastatyti prie namo. Į sprogimo vietą atvyko medikų, Nepaprastųjų situacijų ministerijos gelbėtojų brigados, taip pat Melitopolio meras Dmitrijus Syčevas. Kol kas oficialių komentarų ir įvykio priežasčių versijų nėra, vyksta tyrimas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius