-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos dronas užfiksavo „Wagner“ karių žiaurumą vienas kitam

Pasakojimai apie privačios karinės grupuotės „Wagner“ karių žiaurumą mūšio lauke jau buvo tapę įprasti tarp ukrainiečių karių. Tačiau Ukrainos specialiojo būrio „Seneka“ dronu užfiksuotoje vaizdo medžiagoje matyti, jog Jevgenijaus Prigožino užverbuoti kariai pritvinkę žiaurumo ir vienas kitam.

Ukrainos specialiojo būrio „Seneka“ dronų padalinys šią savaitę nufilmavo, kaip rusų kovotojai iš mūšio lauko tempia sunkiai sužeistą vadą, o paskui žiauriai jį muša, atrodo, kastuvais, pranešė leidinys „The Guardian“.

Ukrainiečių dronas užfiksavo incidentą netoli rytinio Bachmuto miesto, kur jau kelis mėnesius vyksta intensyvūs mūšiai. Įraše matyti, kaip keturi, kaip teigiama, Rusijos privačios samdinių grupuotės „Wagner“ kariai neša savo bendražygį, laikydami jo rankas ir kojas.

Paskui jie numeta jį šalia neaiškios kilmės pastato. Antrame vaizdo įraše matyti, kaip trys vyrai jį kelis kartus muša galbūt kastuvais. Sužeisto vado likimas neaiškus.

„The Guardian“ teigimu, šis epizodas sutampa su nuolatiniais pranešimais apie prastą Rusijos samdinių moralę.

Bachmute ir jo apylinkėse kovojantys ukrainiečių kariai pasakojo, kaip „Wagner“ kariai puola Ukrainos pajėgas bangomis. Žiniasklaidoje gausu pranešimų, kad kariams grasinama egzekucija. Jei jie nepajuda į priekį, jie žudomi, o jų lavonai išbarstomi fronto linijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius